U Opštini Pećinci je u toku protekle sedmice održan seminar „Poslovno ponašanje, poslovni bonton i upravljanje vremenom“, koji je u toku dva dana organizovan za sve zaposlene u Opštini.

Seminar „Poslovno ponašanje, poslovni bonton i upravljanje vremenom“ učesnicima omogućava  da u okviru svog radnog mesta i okruženja sagledaju faktore koji utiču na kreiranje slike i pozicije preduzeća i pojedinaca u svakodnevnom poslovnom ponašanju. Takođe, seminar svakom učesniku pruža uvid u jasno sagledavanje, prihvatanje i promenu dosadašnjih stavova, ponašanja i manira u pogledu poslovnog ponašanja.

Prema rečima predavača Zorana Punoševca, neformalno obrazovanje je vodeći trend u svetu i na taj način stečene kvalifikacije se priznaju i pri zapošljavanju. Opština Pećinci je među prvim lokalnim samoupravama u Srbiji prepoznala važnost neformalnog obrazovanja i omogućila pohađanje seminara svim zaposlenima, a ne samo opštinskom rukovodstvu. „Ovo je prvo od 5 planiranih predavanja koja će biti održana u Opštini Pećinci u okviru projekta unapređivanja poslovne kulture uz pomoć kojeg će pećinačka Opština steći mogućnost da konkuriše za nagradu Oskar kvaliteta koja se dodeljuje u novembru 2013 i predstavlja najveće priznanje iz domena poslovne izvsnosti u Srbiji,“ istakao je Punoševac.

X