Danas je u prostorijama Biznis inkubator centra započeo set edukativnih seminara namenjenih rukovodiocima javnih preduzeća, pod nazivom „Unapredimo poslovnu kulturu“, koji je zvanično otvorio gradonačelnik .

Organizatori seminara su Grad Kruševac, Unija poslodavaca i Savez samostalnih sindikata, a organizovaće se u pet temastskih celina (jednom mesečno do juna 2013. godine).

„Drago mi je da je jedan ovakav seminar započeo u našem gradu, čiji je osnovni cilj da svi u okviru svoje profesije i radnog mesta mogu da sagledaju faktore koji utiču na kreiranje slike lokalne samouprave i javnih preduzeća“, rekao je gradonačelnik prilikom svečanog otvaranja. „Verujem da će svi polaznici seminara još više unaprediti manire u svom radu i na taj način u punom sjaju  prezentovati svoje funkcije i radne zadatke, a sve u korist Kruševca i naših sugrađana“.

Predavač na ovim seminarima biće prof. dr Zoran Punoševac, koji je pohvalio interesovanje lokalne samouprave  da podrži jedan ovakav projekat, čime je jasno stavila do znanja  da je zainteresovana za usavršavanje svojih kadrova i zaposlenih.

X