TIM I TIMSKI RAD naziv je prvog od četiri planirana edukativna seminara u okviru projekta PUT MLADIH DO USPEHA, koji je održan u Centru za stručno usavršavanje u Kruševcu.

Seminar je organizovan uz uz podršku Kancelarije za mlade Odeljenja za društvene delatnosti grada Kruševca a pod pokroviteljstvom grada Kruševca.

Predavanje o TIMU I TIMSKOM RADU , kome je prisustvovao veliki broj mladih kruševljana, održao je prof. dr Zoran Punoševac naglasivši da je veoma važno ponašanje u okviru tima, kako rešavati konfliktne situacije i prevazići ih dobrom komunikacijom ali i mlade upititi na menadžment kao fenomen 21 veka zato što pobeđuju oni koji puno rade, štede i imaju znanje.

Teme još tri planirana seminara koji će biti realizovani su – POSLOVNO PONAŠANJE, POSLOVNI BONTON I UPRAVLJANJE VREMENOM, POSLOVNA KOMUNIKACIJA I VEŠTINE PREGOVARANJA I PREDUZETNIČKI MLADI BIZNIS.

Seminaru su prisustvovali pomoćnik gradonačelnika grada Kruševca Mirjana Zlatanović, direktor kruševačke filijale Zavoda za zapošljavanje Predrag Marković i direktor Centra za tsručno usavršavanje u Kruševcu Nenad Stanojević.

X